Masz problem ze złożeniem podania lub z zapoznaniem się z forum pisz na discordzie!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
---OOC---
Imię:Błażej
Coś o sobie:Lubię miło spędzać czas na graniu a szczególnie w (Fivem,CSGO,Fortnite). Do tego bardzo duzo spedzam czasu na oglądaniu YouTube i Twitcha
Staż na serwerze: Mój staż nie jest jakiś długi bo dopiero gram na serverze 3dni
Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Szybson/
Doświadczenie na serwerach RP: Mam przegrane 130h w Fivem do tego grałem w MTA,wiec myślę ze jakieś doświadczenie mam
Hex:11000010cdac7e3
---IC---
Imię i Nazwisko: Luis White
Wiek Postaci:24
Twój pomysł na grę :Bardzo chce dołączyć w szeregi EMS i pomagać ludziom
Historia postaci:Luis został wychowany przez dziadków,ponieważ jego rodzice zgineli w wypadku samochodowym jak miał 10 lat od tamtego momentu postanowił ze będzie pomagał ludziom. W wieku 19 lat poszedł na studia medyczne.
Kreatywna akcja rp(role play) z udziałem twojej postaci ic : Ja i moi koledzy jedziemy samochodem widzimy wypadek samochód z tirem w samochodzie są ludzie. Samochód dachuje wychodzimy z samochodu i szybkim krokiem biegniemy do poszkodowanych sprawdzam stan jeden nie oddycha .Proszę o pomoc moich kolegów jeden zajmuje się drugim poszkodowanym. Następny kolega dzwoni po pogotowie.Ja przystępuje do RKO. Po kilku minutach przyjechało pogotowie.
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 13 zapytań - Pamięć użyta: 514.68 kB (Maksimum: 574.69 kB) ]