Forum Speed RolePlay

Masz problem ze złożeniem podania lub z zapoznaniem się z forum pisz na discordzie!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2019-05-17 21:46:07

Seba666
Użytkownik
Liczba postów: 2
WindowsOpera 60.0.3255.95

Podanie na Whieliste

---OOC---
Imię: Sebastian
Coś o sobie: Dużo gram na komputerze nawet całymi dniami.
Staż na serwerze:Na serwerze los santos speed rp gram od jakiegos tygodnia
Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Jokerekkk/
Doświadczenie na serwerach RP: Doświadczenie na rp wydaje mi się że mam w miarę grałem dużo w mta i od jakiegoś czasu zaczelem grac na fivem
Hex: 11000011c12e749
---IC---
Imię i Nazwisko: Devil Ostrowsky
Wiek Postaci: 19
Twój pomysł na grę : Devil zrobi wszystko żeby być milionerem dlatego jego celem są napady i inne akcje zwiazane z pieniędzmi
Historia postaci:Devil Ostrovsky , znajomi mówią po nazwisko albo normalnie po imieniu , pochodził z małej wioski .Pewnego dnia postanowił wyjechac do dużego miasta. Byl jedynakiem wychowanym przez matke o imieniu Monika.Ma bardzo mało znjamoych i wrogów w ogólę. Devil lubi zabawa i ryzyko, nie ma problemu z zabójstwem czy z czymś podobnym.Nie lubi pić alkocholu a także brać narkotyków lecz bez problemu sprzedaje .Jego zdaniem najważniejsze są pieniądze. Devil nie lubi byc w centrum uwagi.Doświadczeń nie ma żadnych w nowym mieście chce się wszystkiego nauczyc na nowo. Jego celem jest byc Milionerem , tylko tyle . Jego planem jest poznanie wyspy poźniej zacząc napady a na końcu być milionerem.
Kreatywna akcja rp(role play) z udziałem twojej postaci ic :Podjeżdża prywatny uber i zabiera klienta gdyz jego celem jest wywiezienie go  i obrabowania .

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
mc4fun - pssmmta - wpr - mcwl - projectfierro

[ Wygenerowano w 0.008 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 516.46 kB (Maksimum: 576.48 kB) ]