Masz problem ze złożeniem podania lub z zapoznaniem się z forum pisz na discordzie!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Imię: Bartek
Dlaczego ja ? Ponieważ jestem codziennie na serwerze i lubię pomagać innym graczom. Nie mam problemu z pracą w stresie. Jeżeli zostanę supportem to będę chciał, aby serwer funkcjonował jak najlepiej i będę starał się, aby cały czas panował na nim porządek. Zostanie osobą typu support czy jakąkolwiek osobą, która ma możliwość zmiany podejścia innych graczy do gry jest takim moim mini "marzeniem komputerowym". W RP gram dopiero jakieś 2 miesiące, lecz oglądam i śledzę streamerów, którzy grają w to na wyższym poziomie lub jakimkolwiek (oglądam ich od mniej więcej roku) Gram w GTA V od premiery w 2013 na PS3.
Coś o mnie Mam na imię Bartek jak wyżej wspomniałem interesuję się samochodami i ogólnie motoryzacją. Na co dzień jeżdżę samochodem w PZM. Wolę koty od psów i takowego posiadam W wolnym czasie uwielbiam grać w gry. Moim wymarzonym samochodem jest Nissan GTR R35 2014r. Uczę się na błędach i jestem konsekwentny w tym co robię.
Płaciłbym składki jeżeli nie byłyby one jakoś duże
Ostatnio edytowany przez Bobsonek (2019-05-17 23:17:34)
[ Wygenerowano w 1.445 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 977.18 kB (Maksimum: 1.01 MB) ]